Welkom

 

 
De Fiep Westendorp is een kleine, van oudsher katholieke school waar iedereen, ongeacht geloof of levensbeschouwing welkom is.
Ons team bestaat uit een groep ervaren leerkrachten, die al lang trouw zijn aan de school. Zij zetten zich in om van de basisschoolperiode een fijne, leerzame tijd te maken voor ieder kind, met veel aandacht voor kunst, cultuur en sport. Er is speciale aandacht voor muziek en toneel, maar in de eerste plaats is de Fiep Westendorp een school die leerlingen van groep 1 tot en met 8 voorbereidt op het voortgezet onderwijs. Hoe wij dit doen kunt u lezen bij onze visie.

We besteden geen bijzondere aandacht aan het katholieke geloof maar leren de kinderen om respect te hebben voor elkaar vanuit de gedachte "heb uw naaste lief gelijk uzelf". 
Om dit te bereiken werken we met de methode 'De Vreedzame School'. Deze methode ziet de school als de samenleving in het klein, we leren kinderen zich betrokken te voelen bij en zelf verantwoordelijk te zijn voor deze 'mini-samenleving. 

Sinds mei 2012 is de Fiep gevestigd in een nieuw, ruim en licht gebouw in de Delflandplein- en Hoofddorppleinbuurt en is er een ouderinitiatief gestart. Wij zijn zeer trots op onze school en laten deze graag aan U zien. 

Brede school Fiep Westendorp...daar voel je je thuis!

Heeft u interesse in de school en wilt u de school graag zien? kom dan naar èèn van onze informatie-ochtenden of avonden:

Informatie-avonden

Woensdag 11 januari 2017 om 19.30 uur

Woensdag 5 april 2017 om 19.30 uur

Donderdag 18 mei 2017 om 19.30 uur
 

Kijk / informatie-ochtenden 

Woensdag 9 november 2016 om 9.00 uur

Maandag 1 februari 2017 om 9.00 uur

Woensdag 10 mei 2017 om 9.00 uurVoorstelling Nijntje op de fiets

Tentoonstelling Fiep

Woensdag 12 oktober was het dan eindelijk zover: de tentoonstelling met al het werk dat de afgelopen weken door de kinderen is gemaakt i.v.m. het schoolthema 'Fiep 100 Jaar'. Speciaal voor de opening kwamen Pim en Pom langs en was ook mevrouw Helderder van de partij. Zij zorgde ervoor dat alles spik en span was, waarvoor dank! Toen was het moment daar dat de bezoekers naar binnen konden, en wat waren dat er veel!! De Fiep kon de stroom opa's, oma's, vader, moeders en kinderen bijna niet aan...

Dank aan Bram (vader van Iris en Lies) en meester Jeroen voor de foto's!

Opening 'Fiep 100 Jaar'

Hierbij nog wat foto's van de opening van 'Fiep 100 Jaar', dat dinsdag 12 september plaatsvond.