St. Jan de Doper - bs Fiep Westendorp: 60-jarig jubileum!!

Het is aankomende week (28 september t/m 1 oktober) feest!!!!: voorheen St. Jan de Doper en sinds 2012 bs Fiep Westendorp bestaat precies 60 jaar. Dit heuglijke feit zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Klik op de afbeelding voor meer informatie over het 60-jarig jubileum. En klik hier voor een speciale kindereditie van de Fiepflits, die helemaal in het teken staat van het jubileum!

Welkom

 

 
De Fiep Westendorp is een van oudsher katholieke school waar iedereen, ongeacht geloof of levensbeschouwing, welkom is.
Ons team bestaat uit een groep ervaren leerkrachten, die al lang trouw zijn aan de school. Zij zetten zich in om van de basisschoolperiode een fijne, leerzame tijd te maken voor ieder kind, met veel aandacht voor kunst, cultuur en sport. Er is speciale aandacht voor muziek en toneel, maar in de eerste plaats is de Fiep Westendorp een school die leerlingen van groep 1 tot en met 8 voorbereidt op het voortgezet onderwijs. Hoe wij dit doen kunt u lezen bij onze visie.

We besteden geen bijzondere aandacht aan het katholieke geloof maar leren de kinderen om respect te hebben voor elkaar vanuit de gedachte "heb uw naaste lief gelijk uzelf". 
Om dit te bereiken werken we met de methode 'De Vreedzame School'. Deze methode ziet de school als de samenleving in het klein, we leren kinderen zich betrokken te voelen bij en zelf verantwoordelijk te zijn voor deze 'mini-samenleving. 

Sinds mei 2012 is de Fiep gevestigd in een nieuw, ruim en licht gebouw in de Delflandplein- en Hoofddorppleinbuurt en is er een ouderinitiatief gestart. Wij zijn zeer trots op onze school en laten deze graag aan U zien. 

Brede school Fiep Westendorp...daar voel je je thuis!

Informatieochtend
Heeft u interesse in de school en wilt u de school graag zien?
Kom dan naar één van de volgende informatieochtenden.
Klik hier voor meer informatie gezien de Coronamaatregelen.
De data voor dit schooljaar zijn:

Woensdag 30 september 2020, van 9.00 tot 10.30 uur
Woensdag 11 november 2020, van 9.00 tot 10.30 uur
Woensdag 20 januari 2021, van 9.00 tot 10.30 uur
Woensdag 17 maart 2021, van 9.00 tot 10.30 uur
Woensdag 19 mei 2021, van 9.00 tot 10.30 uur
 

Gezocht: nieuwe collega's