Ouderinitiatief

Nieuwe tekst/informatie 'under construction'

Oude tekst:

Sinds mei 2012 is er een samen naar de Fiep-initiatief actief op de Fiep Westendorp. Een groep ouders heeft bewust de keuze gemaakt voor de Fiep in plaats van een 'witte' school in Zuid. Zij zijn gevallen voor de kleinschaligheid, de persoonlijke aandacht en de goede resultaten. 
 
Het doel van het initiatief is de Fiep blijvend te mengen, zodat de school een betere afspiegeling is van de buurt waarin het nieuwe schoolgebouw staat. Deze ouders proberen dit doel te bereiken door zoveel mogelijk ouders over onze school te vertellen en zij hebben een flyer gemaakt. De school steunt deze ouders. We zijn bijvoorbeeld het 'kom spelen bij Fiep' speeluurtje gestart voor peuters.
 
Dat de Fiep een gemengde school aan het worden is, is al goed zichtbaar. Alle kleutergroepen zijn dit schooljaar gemengd; blonde en donkere kinderen spelen er samen. Dit geeft een vrolijk beeld. De eerste kinderen van het ouderinitiatief zitten alweer in de groepen 4.
 
Het ouderinitiatief organiseert groepsaanmeldingen. De kinderen van de ouders die meedoen worden met voorrang geplaatst op de Fiep. Ga naar de website voor meer informatie (www.samennaardefiep.nl) of stuur een mail naar info@samennaardefiep.nl. Kijk hier voor informatie-ochtenden en -avonden.
 
Een aantal keer per jaar geven wij rondleidingen door de school. Houd hiervoor de website en facebook in de gaten. 
 
U kunt altijd bellen om een afspraak te maken, voor informatie en een rondleiding. U kunt uw vragen ook mailen naar Anna van Gestel. Zij is vanuit de school het oudercontact voor de ouders van het ouderinitiatief: aplanken@bsfiepwestendorp.nl.