Buitenschoolse opvang

Kom kijken bij Smallsteps Westendorp en laat je verassen!

Je bent op zoek naar buitenschoolse opvang. Natuurlijk wil je dat je kind in een gezellige, veilige omgeving lekker kan spelen met vrienden, allerlei sportieve en leuke activiteiten kan doen, een boekje kan lezen op de bank of even niets doen.

Smallsteps Westendorp BSO
Op de buitenschoolse opvang is altijd iets leuks te doen. Als je samen lol hebt, vliegen de uren voorbij. Wij hebben alles in huis om kinderen na school een geweldige tijd te geven. Sporten in de gymzaal, buitenspelen, lezen, knutselen, zingen, spelletjes doen, computeren of gewoon even bijpraten. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende speelhoeken, zoals de bouwhoek, de tv/wii en leeshoek en de gymzaal. Voor de kleuters is er het ‘kinderhuisje' en voor de knutselen is een aparte kamer. De kinderen maken veel gebruik van de buitenruimten, die wij met school delen.

Er wordt altijd iets te eten en te drinken aangeboden na schooltijd. Op lange dagen (woensdagen en in vakanties) wordt er gezamenlijk geluncht en is er meer tijd voor extra’s. De bso is op schooldagen geopend tot 18.30 uur, op school loze dagen (studiedagen) en tijdens vakanties van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Smallsteps
Wij geloven in de kracht van ieder kind!

Onze mensen, onze locatie en de activiteiten, dat zijn de drie belangrijkste ingrediënten van ons opvangrecept. Warme, positieve, creatieve pedagogisch medewerkers zorgen voor ene vertrouwde omgeving waarin kinderen zich thuis voelen.

Spelen en leren gaan heel goed samen in onze speeltuin en de lees- , schilder- ,en bouwhoeken, waar we elke dag weer iets nieuws ondernemen.

Financiën en overeenkomst
De buitenschoolse opvang valt onder de Wet kinderopvang. U kunt hiervoor een kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Wat krijgt u terug van de Belastingdienst? Kijk op www.toeslagen.nl voor een exacte

berekening. U gaat met uk een overeenkomst aan voor de bso en ontvangt van uk een factuur. Uk kan u ook helpen bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Neem hiervoor contact op met ons servicekantoor. Samen vragen we het aan! 

Inschrijven of meer weten?
U kunt uw kind inschrijven voor de buitenschoolse opvang door middel van het inschrijfformulier op onze website; www.smallsteps.nl/kinderopvang/amsterdam-centrum-westendorp

Verder zijn wij bereikbaar op het nummer 020-4176048 of via mail westendorp@smallsteps.nl