Muzikale battle Aslan Muziekcentrum in de Meervaart


Op 25 maart hebben Aslan Muziekcentrum en 400 kinderen (uit groep 5 t/m 8) van zeventien basisscholen uit Amsterdam West en Nieuw-West Theater de Meervaart met zang en dans op zijn kop gezet.
 
Het was een heftige strijd tijdens de drie voorstellingen van de lange leerlijn Muziek Talent Express.
 
Bij Compo Kids is de strijd met een eigen gemaakt lied gewonnen door groep 7B van de St. Jan met het lied ‘Mijn eigen wereld’. De tweede prijs ging naar Het Bovenland met ‘Op vakantie’ en de derde prijs was voor De Wiltzangh met het lied ‘Dagdromer’.
 
Bij de danscompetitie Swing It Out! had de jury het erg moeilijk en kwamen er twee scholen als winnaars uit de bus: de Westerparkschool met het thema ‘oorlogskind’ en de Corantijn met de dansstijl ‘modern’. De derde prijs ging naar de ‘salsa’ dansers van De Vlinderboom.
 
Het beste optreden van de Talent Battle waren The Talents van het Bovenland met wel 19 leerlingen! Met zeer gevarieerde instrumenten. De tweede prijs ging naar de band In de Roos van De Roos en de derde prijs naar het Showkoor van de Fiep Westendorp (klik op de afbeelding voor het filmpje).
 
Het publiek dat uit ouders, broertjes en zusjes bestond is trots naar huis gegaan!

Klik hier voor de foto's!

Verlengde schooldagactiviteit 'Juffrouw Knoei'

Deze verlengde schooldagactiviteit vond plaats van september tot november. Klik op de afbeelding om het fotoboek te bekijken.