Kamp Oud-Valkeveen

Muziekles Alejandro

Leskist Hindoeïsme

Pasen in groep 4b

In groep 4B werd vandaag ook pasen gevierd. We hebben spelletjes gespeeld, geknutseld, eitjes versierd en paasbrood gegeten. Fijne paasdagen iedereen!

Muziekatelier

Na veel oefenen was daar eindelijk de voorstelling van het muziekatelier voor groep 4b. We maakten een nachtwandeling met boswachters Ko en Bas en kwamen allerlei dieren tegen zoals Vladimir Vos en Chantal de Kwal. Uiteindelijk hebben we de Koningin van de Nacht weer blij kunnen maken. En wij waren ook blij!

Leskist Boeddhisme

De kinderen van groep 4b kregen dinsdag 17 november les over het Boeddhisme. De kinderen waren erg enthousiast en hebben veel geleerd. Bedankt Lonneke!

Spelletjesochtend

Afgelopen vrijdag had groep 4b weer een geslaagde spelletjesochtend! Kinderen nemen zelf spelletjes mee en ouders spelen ook mee. Gezellig!

Laboratorium

De kinderen van groep 4b mochten vandaag proefjes doen in het laboratorium! We hebben niet alleen veel geleerd, we hebben ook goed samengewerkt. Het was superleuk! Bedankt Margot (moeder van Ossip) en Brenda (moeder van Chayenne) voor het helpen!

Bijzondere judoles

Groep 4B kreeg vandaag schooljudo van de bekende judoka Dex Elmont. Speciaal voor het Zilveren Kruis werden er opnames gemaakt voor RTL Boulevard en Shownieuws (SBS). De uitzendingen zijn maandagavond te zien. We vonden het heel leuk en spannend! 
(En van een lange draaidag komen gekke bekken, zelfs van de juffen!)