Kom kijken bij Kinderdagverblijf Westendorp en laat je verassen! 

Kinderdagverblijf Partou

Op het kinderdagverblijf inspireren en stimuleren we, maar we laten jouw kind zoveel mogelijk zelf doen. Je eerste losse stapjes? Zelf je boterham smeren? Een pirouette? Probeer het maar! Er wordt bij het kinderdagverblijf opvang geboden aan 45 kinderen: 17 baby’s en 28 peuters. Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen veel frisse lucht opdoen en veel leren van de wereld om hen heen. Binnen kunnen kinderen naast het speelgoed spelen in verschillende speelhoeken. We doen daarnaast allerlei leeftijdsgerichte activiteiten met de kinderen zodat ze hun sociale en lichamelijke vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Deze activiteiten worden aan de hand van thema’s uitgevoerd.

Wij geloven in de kracht van ieder kind! Onze mensen, onze locatie en de activiteiten: dat zijn de drie belangrijkste ingrediënten van ons opvangrecept. Warme, positieve, creatieve pedagogisch medewerkers zorgen voor ene vertrouwde omgeving waarin kinderen zich thuis voelen. Spelen en leren gaan heel goed samen in onze speeltuin en de lees, schilder en bouwhoeken, waar we elke dag weer iets nieuws ondernemen!

Financiën en overeenkomst

Het kinderdagverblijf valt onder de Wet kinderopvang. U kunt hiervoor een kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Wat krijgt u terug van de Belastingdienst? Kijk op www.toeslagen.nl voor een exacte berekening. 

Inschrijven of meer weten?

U kunt uw kind inschrijven voor het kinderdagverblijf door middel van het inschrijfformulier op onze website. Verder zijn wij bereikbaar op het nummer 020-4176048 of via mail westendorp@partou.nl.